(VIDEO EXCLUSIV) Meciul Moldova – Rusia s-ar putea juca la Tiraspol

by Genko Genko

În cea de-a doua partea a interviului exclusiv acordat de către Ion Caras pentru Independent, am discutat despre obiectivele pe care selecționerul și le stabilește în cele 4 meciuri oficiale pe care naționala le va juca în această toamnă, dar și câte puncte și-a propus să ia din ele.

Totodată, s-a pus în discuție și problema disputării meciurilor de pe teren propriu pe stadionul Zimbru. Dacă partidele cu echipele mai slab cotate se vor juca sigur în capitală, atunci în privința meciurilor cu Suedia și Rusia ar putea apărea ceva probleme. Cum UEFA asigură transmisiunile tv, iar aceste partide sunt unele de interes superior, atunci și condițiile impuse de forul european în acest moment nu sunt respectat de arena din capitală. Totuși, selecționerul a dat asigurări că Federația Moldovenească de Fotbal va face tot posibilul ca toate meciurile să se desfășoare la Chișinău, pentru a nu fi obligați să jucăm la Tiraspol.

În interviu mai puteți afla și care sunt ”stâlpii” pe care se bazează selecționerul în următoarele preliminarii, precum și ce crede despre dubla cu Rusia.

Prima parte a interviului o puteți viziona aici.

Va urma…

CITIȚI ȘI...