(VIDEO) Eliberarea Moldovei de sub jugul fascist, marcată la Bălți. PN a organizat focuri de artificii cum nu s-au mai văzut în nordul Moldovei

by Rec_lama

Baloane multicolore și focuri de artificii spectaculoase, cum nu s-au mai văzut în nordul Moldovei, au impresionat, aseară, numeroși locuitori ai municipiului Bălți și oaspeți ai capitalei de nord. Evenimentul încheie o serie de acțiuni de comemorare organizate sâmbătă, 24 august, în mai multe localități din țară de către Partidul Politic „Partidul Nostru” (PPPN), cu ocazia aniversării a 75 de ani de la Operațiunea Iași-Chișinău, în urma căreia Moldova a fost eliberată de sub ocupația fascistă.

Însoțit de către primarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, liderul PPPN, Renato Usatîi, a discutat cu oamenii prezenți la acțiunea din Piața Vasile Alecsandri din Bălți despre importanța evenimentului de acum 75 de ani care a readus pacea în Moldova. 

„Sunt foarte bucuros să mă aflu în această deosebită zi alături de dumneavoastră aici, la Bălți. Victoria asupra cotropitorilor țării noastre este meritul eroilor care și-au pierdut viața luptând. Datoria noastră este să nu dăm uitării această victorie, datorită căreia azi ne creștem copiii sub un cer senin. Municipiul Bălți întotdeauna a fost un oraș al Victoriei, un exemplu demn pentru alte localități din țară”, a declarat în fața mulțimii Renato Usatîi.

Reamintim că, în această dimineață, cu prilejul aniversării celor 75 de ani de la Operațiunea Iași-Chișinău, membri și simpatizanți ai PPPN împreună cu liderul formațiunii politice, Renato Usatîi, au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău, unde au ținut un moment de reculegere în amintirea eroilor care au murit luptând pentru eliberarea Moldovei de sub jugul fascist. De asemenea, PPPN a organizat azi o cursă automobilistică spre Complexul memorial „Capul de pod Șerpeni”, iar la Bălți a desfășurat un Marș al memoriei și depuneri de flori la Memorialul gloriei militare. Tot astăzi, echipa formațiunii politice condusă de Renato Usatîi a organizat depuneri flori la mormintele ostașilor și la memorialele gloriei militare în mai multe localități din țară.

Ренато Усатый и сторонники Нашей Партии вместе с жителями Бельц отмечают 75-ую годовщину освобождения Молдовы от фашистской оккупации.

Ренато Усатый и сторонники Нашей Партии вместе с жителями Бельц отмечают 75-ую годовщину освобождения Молдовы от фашистской оккупации.

Опубликовано Усатый Ренато-Renato Usatii Суббота, 24 августа 2019 г.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu