(VIDEO) Egal spectaculos în Man City – Liverpool; Guardiola și Klopp au oferit o fază fabuloasă

(VIDEO) Egal spectaculos în Man City – Liverpool; Guardiola și Klopp au oferit o fază fabuloasă

Derby-ul etapei a 28-a din Premier League, dintre Manchester City şi Liverpool, disputat pe Etihad Stadium şi încheiat la egalitate, scor 1-1, au pus faţă în faţă doi dintre antrenorii la modă ai Europei, Pep Guardiola şi Jurgen Klopp.

Cei doi tehnicieni nu au dezamăgit şi au oferit faza anului în Premier League, iar Klopp a dovedit că rămâne un personaj deosebit, în momentul în care echipa sa a beneficiat de un penalty.

În prima repriză, la un duel între Firmino şi David Silva, la care arbitrul nu a sancţionat o intrare tare a brazilianului, Guardiola a părut că sprintează spre teren pentru a protesta, însă întreaga scenă s-a încheiat cu “o cuba” bătută cu Jurgen Klopp.

În startul părţii secunde, Liverpool a obţinut un penalty, însă managerul “cormoranilor”, Jurgen Klopp, nu a avut puterea de a privi execuţia lui Milner. Germanul a fost surprins în timp ce stătea cu spatele la teren, într-o poziţie neobişnuită.

Milner a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri, deschizând scorul, dar Aguero a egalat pentru gazde şi a evitat un nou eşec al celor de la City.

În urma acestui rezultat, City a coborât pe 3 în campionat, cu 57 de puncte la activ, unul peste Liverpool, care are însă și un meci în plus.

0