(VIDEO) Dortmund umilește Bayern Munchen chiar pe Allianz Arena

by Genko Genko

Borussia Dortmund s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 3:0, pe Allianz Arena, împotriva celor de la Bayern Munchen, provocând astfel a doua înfrângere în acest sezon de Bundesliga pentru bavarezi.

Echipa lui Jurgen Klopp a controlat din punct de vedere tactic meciul de la Munchen, deschizând scorul în minutul 20, prin Mkhytarian, care a stabilit și scorul primei reprize. Primă parte în care echipa lui Pep Guardiola nu și-a creat nicio fază periculoasă de poartă.

De la cabine tot oaspeții au ieșit mai bine, iar Reus a făcut 2:0 în minutul 49. În minutul 56 Jonas Hofmann a făcut 3:0, stabilind scorul final al celui mai slab meci al lui Bayern Munchen din mandatul lui Pep Guardiola.

Victoria nu a fost însă decât de palmares pentru băieții lui Jurgen Klopp, întrucât titlul deja este câștigat de Bayern. Cu 4 etape înainte de final, bavarezii au 78 de puncte, cu 17 mai multe decât BVB, ocupanta poziției secunde.

De 5 ani și jumătate nu a mai pierdut Bayern la o diferență de 3 goluri pe teren propriu. ultima dată s-a întâmplat pe 20 septembrie 2008, într-un 2:5 contra lui Werder Bremen.

CITIȚI ȘI...