(VIDEO) Concert grandios la Bălți de Ziua Independenței. Sofia Rotaru, invitata de onoare a lui Renato Usatîi

(VIDEO) Concert grandios la Bălți de Ziua Independenței. Sofia Rotaru, invitata de onoare a lui Renato Usatîi

Celebra interpretă Sofia Rotaru va urca pe scena din Piața Vasile Alecsandri din Bălți, acolo unde de rând cu alți interpreți autohtoni, cât şi de peste hotare, va susține un concert de Ziua Independenței Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de primarul de Bălți Renato Usatîi, care vrea să eclipseze evenimentele „oficioase” care vor avea loc la Chişinău pe 27 august.

„Chiar dacă sunt nevoit să mă aflu în afara Patriei, pentru mine, la fel ca și pentru toți cetățenii Republicii Moldova, Ziua Independenței este cea mai importantă sărbătoare. În Chișinău, din câte am înțeles, iarăși vor avea loc acțiuni oficiale pentru cei aleși, care presupun închiderea străzilor. În schimb, la Bălți sunt așteptați toți cetățenii țării. Vom organiza un concert cu participarea celor mai iubiți interpreți. Așa cum am mai spus, pentru voi va cânta Irina Krug. Dar ce fel de Ziua Independenței fără Sofia Rotaru, care este cea mai faimoasă moldoveancă – oacheșă (смуглянка-молдаванка) din lume. Eu vă iubesc și regret că voi putea fi prezent la sărbătoare doar prin intermediul skype. Sunt sigur că foarte curând ne vom revedea în Moldova. Sunt sigur de asta”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Vedeţi şi: (VIDEO) Președinte care dezbină societatea: Dodon organizează un concert pentru a celebra o zi controversată

Ulterior, Renato Usatîi a plasat pe reţeaua de socializare și un video în care apare interpreta Sofia Rotaru. Aceasta spune că va veni cu plăcere la Bălți pentru a sărbători Ziua Independenței alături de moldoveni. „Salutările mele, dragi prieteni. Vă felicit cu această sărbătoare importantă. Sunt foarte fericită că de Ziua Independenței vom fi împreună”, a spus interpreta.

0