(VIDEO) CM 2014: Rusia, eliminată de la Campionatul Mondial

by Genko Genko

Selecționata Rusiei a părăsit joi Campionatul Mondial de fotbal, după ce nu a reușit decât un rezultat egal în ultimul meci al Grupei H, 1:1 cu Algeria.

În meciul de pe Arena da Baixada din Curitiba, Rusia avea neapărată nevoie de o victorie pentru a ajunge în optimile de finală ale competiției. Părea că totul va merge bine pentru echipa antrenată de Fabio Capello, care a deschis scorul după numai 6 minute de joc, prin Alexandr Kokorin.

A urmat o primă repriză în care rușii s-au apărat, iar „Vulpile Deșertului” nu s-au aruncat prea mult în atac, păstrând forsingul pentru a primele minute ale părții secunde. Iar golul a venit după 15 minute de joc din mitanul secund, Slimani reușind să aducă egalarea după o nouă gafă a portarului rus, Igor Akinfeev.

Până la final rușii s-au aruncat în atac, nu au reușit însă să-și creeze nici măcar o ocazie de gol. 1:1 scor final, iar Rusia își termină aventura în Brazilia cu doar două puncte acumulate.

În celălalt meci al grupei, Belgia a învins și Coreea de Sud, scor 1:0, încheind cu 3 victorii din tot atâtea meciuri și maximum de puncte. Singurul gol al meciului a fost marcat de Jan Vertonghen, în minutul 78.

Așadar, Belgia încheie pe primul loc și va juca în optimi împotriva SUA, în timp ce Algeria va da piept cu Germania.

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

CITIȚI ȘI...