(VIDEO) CM 2014: Ronaldo, Ibrahimovic și Rooney luptă pentru salvarea fotbalului de la dispariție

by Genko Genko

Cei de la Nike întotdeauna au impresionat prin spoturile lor de promovare legate de fotbal, dar filmulețul lansat chiar cu 3 zile înainte de starul Campionatului Mondial pare să le fi depășit pe toate.

Este vorba despre o animație, în care un individ diabolic pune la cale dispariția fotbalului prin crearea unor roboți care ar înlocui jucătorii actuali.

Inițial planul reușește, iar fotbaliștii sunt nevoiți să se lase de meserie. Astfel, Ronaldo devine manechin într-un magazin, Zlatan se face scriitor, doar că nimeni nu-i cumpără cărțile, David Luiz și Neymar devin frizeri, în timp ce Rooney lucrează hamal într-un port din Manchester.

Ronaldo Luis Nazario de Lima, brazilianul care s-a lăsat deja de fotbal, nu poate permite așa ceva, așa că-i adună pe toți, le devine antrenor și până la urmă înving echipa roboților, salvând fotbalul.

Superba animație, în care mai apar și Tim Howard, Iniesta sau Frank Ribery, o puteți urmări mai jos.

Vă reamintim că accesând tagul CM 2014 veți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Campionatul Mondial. Iar pe durata Turneului Final pregătim pentru toți microbiștii un concurs dotat cu premii care vor da și mai multă savoare competiției. Fiți aproape!

CITIȚI ȘI...