(VIDEO) CM 2014: FIFA a desemnat cel mai frumos gol al Campionatului Mondial

by Genko Genko

Golul cu care columbianul James Rodriguez a deschis scorul în victoria împotriva Uruguayului (2-0) a fost desemnat de FIFA drept cel mai frumos de la Cupa Mondială 2014.Golul din voleu al lui James Rodriguez a fost cel mai frumos al Mondialului în opinia a 75% dintre cele 4 milioane de persoane care au votat pentru site-ul fifa.com. „Le mulțumesc celor care au votat. A fost un gol spectaculos, un moment frumos pe care nu-l voi uita niciodată”, a comentat pe contul său de Twitter columbianul, care a fost golgheterul competiției, cu 6 reușite.

Rodriguez devine astfel al 3-lea sud-american la rând care reușește să înscrie cel mai frumos gol la un Campionat Mondial, conform FIFA.

În 2006, pe primul loc s-a clasat argentinianul Maxi Rodriguez, care marca golul victoriei în prelungirile meciului din optimile de finală, contra Mexicului.

În timp ce în 2010, uruguayanul Diego Forlan, cu o foarfecă laterală în finala mică, împotriva Germaniei, reușea să înscrie cel mai frumos gol al turneului final din Africa de Sud.

CITIȚI ȘI...