(VIDEO) Clipe de coșmar pentru 2 locuitori ai raionului Cantemir: Au fost puși să-și sape groapa pentru o datorie inventată

by Genko Genko

Oamenii legii au reținut patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, suspectate de șantaj. Aceștia au dus 2 locuitori ai raionului Cantemir într-o pădure și i-au amenințat în schimbul unei sume de bani de peste 1.600 de euro. Suspecții riscă până la 13 ani de închisoare.

Potrivit poliției, victimele au declarat că la 5 iulie 2017, au fost urcate cu forța de către suspecți în portbagajul unui automobil, ulterior, fiind duși într-o fâșie forestieră, unde au fost amenințați cu răfuială fizică, solicitând de la ei suma de 1.650 de euro, sub pretextul unei datorii inventate.

Ulterior, victimele au refuzat să transmită suma solicitată de suspecți, astfel, sub amenințări au fost impuși să sape o groapă pentru a fi îngropați în cazul în care nu vor achita sau nu vor accepta datoria impusă.

Suspecții au fost reținuți. Urmare a perchezițiilor efectuate, de la domiciliile persoanelor suspecte a fost depistat şi ridicat un automobilul utilizat la comiterea infracţiunii.

În prezent, două persoane se află în stare de arest, una dintre ele fiind și organizatorul infracțiunii, ceilalți 2 suspecți sunt cercetați în stare libertate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de la 10 la 13 ani.

CITIȚI ȘI...