(VIDEO) Chelsea ratează șansa de a se desprinde în fruntea Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lidera la zi a Premier League, Chelsea Londra, a încheiat la egalitate, scor 1:1, meciul din deplasare cu West Bromwich Albion și a ratat astfel șansa de a se distanța la 4 puncte de ocupanta poziției secunde, Arsenal Londra.

Chelsea a început mult mai bine meciul de pe ”The Hawthorns”, dominând clar prima repriză, la finalul căreia a reușit să-și confirme superioritatea printr-o reușită a lui Branislav Ivanovic.

În mitanul secund băieții lui Jose Mourinho au micșorat din turații, fapt ce a făcut ca gazdele să prindă la curaj și să se apropie tot mai periculos de poarta lui Petr Cech. Iar în minutul 86 Viktor Anichebe a dat lovitura, egalând și răzbunându-se astfel pe tehnicianul portughez al lui Chelsea, care-i făcuse cu ceva timp în urmă pe cei de la West Brom o echipă de ”Mickey Mouse’s”, cu referire în special la fundașul Jonas Olsson.

În urma acestui rezultat, Chelsea acumulează 57 de puncte și rămâne în fruntea Premier League, dar ar putea să cadă până pe 3 dacă Arsenal și City se vor impune în meciurile de mâine.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...