(VIDEO) Cele mai frumoase goluri ale weekend-ului

by Genko Genko

Weekend-ul tocmai încheiat a fost darnic cu microbiștii, aducând cu el multe meciuri spectacol, o ploaie de goluri și reușite de colecție.

Poate cel mai frumos gol a venit din Anglia și poartă semnătura lui Wayne Rooney, omul ce l-a învins pe portarul celor de la West Ham, Roberto, cu un șut de la 45 de metri.

Borussia Dortmund a amânat sărbătorirea câștigării unui nou titlu de Bayern Munchen în acest weekend, învingând cu 3:0 la Hannover, iar unul dintre goluri a gost marcat chiar de viitorul jucător al bavarezilor, Robert Lewandowski.

Reușita lui Samuel Eto’o, prin care a deschis festivalul golurilor din meciul Chelsea 6:0 Arsenal e și ea una de pus în ramă. Atât execuția camerunezului cât și faza premergătoare golului fiind de excepție.

Issa Baradji, în vârstă de 18 ani, a jucat în acest weekend primele sale minute în cariera de profesionist. El a intrat în partida Valenciennes – Ajaccio în minutul 66, când echipa sa pierdea cu 2:1. A marcat de două ori și a adus victoria corsicanilor, iar una dintre reușite este de-a dreptul superbă.

CITIȚI ȘI...