(VIDEO) Cea mai spectaculoasă revenire din istoria fotbalului: Barcelona se califică în sferturile UCL

(VIDEO) Cea mai spectaculoasă revenire din istoria fotbalului: Barcelona se califică în sferturile UCL

FC Barcelona a realizat miercuri cea mai spectaculoasă revenire din istoria Ligii Campionilor, reușind să se califice în sferturile competiției după 6:1 pe teren propriu cu Paris Saint-Germain.

Catalanii pierduseră în tur cu 4:0, dar aveau 1:0 pe teren propriu după doar 2 minute de joc, Suarez reușind să reducă rapid din handicapul de la Paris. La pauză a fost 2:0, Kurzawa marcându-și în proprie poartă.

Patru minute au trecut din repriza secundă pentru ca Barcelona să facă 3:0, dintr-un penalty transformat de Messi, iar emoțiile creșteau pentru parizieni.

Meciul părea decis în minutul 62, când Cavani a redus din diferență. Ulterior parizienii au mai ratat trei ocazii uriașe, prin Cavani și Di Maria, dar nu știau ce-i așteaptă pe final. Neymar în minutul 88 a transformat impecabil o lovitură liberă, tot el a punctat din penalty în primul minut de prelungiri, iar în ultimele secunde i-a pasat lui Sergi Roberto pentru golul poate celei mai spectaculoase calificări din istoria fotbalului.

În sferturi s-a calificat și Borussia Dortmund, care s-a impus cu 4:1, pe teren propriu, în returul cu Benfica, după ce pierduse la Lisabona cu 0:1. Aubameyang a răzbunat ratările din tur, marcând de trei ori, Pulisic punctând și el pentru gazde.

0