(VIDEO) Barcelona se împiedică de echipa lui Cosmin Contra și pierde orice șansă în lupta pentru titlu

by Genko Genko

FC Barcelona a încheiat, sâmbătă, scor 2:2, meciul împotriva echipei antrenate de românul Cosmin Contra, Getafe, pierzând practic orice șansă de a mai câștiga un titlu de campioană în Primera Division.

Catalanii aveau mare nevoie de victorie în disputa cu Getafe, pentru a mai păstra șanse la titlu, în timp ce pentru elevii lui Cosmin Contra orice punct era vital în încercarea de a evita retrogradarea.

Leo Messi a deschis scorul în minutul 23, în urma unei țesături de pase care a amintit de perioada de glorie a catalanilor, când Pep Guardiola era antrenor. Lafita a egalat în minutul 36 la o fază confuză, la care tușierul semnalizase henz sau offside, dar centralul Teixeira a validat golul.

Alexis a readus gazdele în avantaj în minutul 66, în urma unei faze parcă trase la indigo cu primul gol.

Când puțini mai sperau că se poate întâmpla ceva, în minutul 92, Lafita a restabilit egalitatea, aducând un punct vital pentru echipa din capitala Spaniei și năruind șansele Barcelonei de a-și apăra trofeul câștigat sezonul trecut.

Scor final 2:2, iar Barcelona are 85 de puncte în 36 de meciuri, cu 3 mai puțin decât Atletico (35 meciuri) și 3 peste Real (34 de meciuri), pierzând astfel aproape orice șansă la titlu cu 2 etape înainte de încheierea campionatului.

De cealaltă parte, Getafe a ajuns la un total de 36 de puncte, 3 mai mult decât Almeria, ocupanta ultimei poziții retrogradabile.

CITIȚI ȘI...