(VIDEO) Atletico Madrid a mai făcut un pas spre titlu

by Genko Genko

Atletico Madrid s-a impus vineri, pe teren propriu, scor 2:0, în disputa cu Elche, făcând astfel încă un pas spre titlul de campioană.

Meciul de pe ”Vicente Calderon” din Madrid aducea față în față două echipe cu obiective complet diferite. Atletico în postură de lider primea un Elche care avea mare nevoie de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciul a fost unul crâncen, lipsit de prea multe faze de poartă în prima repriză, care s-a încheiat cu 0:0. La pauză Simeone l-a înlocuit pe Adrian cu Raul Garcia, iar lucrurile au început să meargă altfel pentru ”Los Colchoneros”, care au obținut un penalty în minutul 50, la un fault al lui Săpunaru asupra noului intrat.

David Villa a ratat, iar seara putea să se transforme într-una de coșmar pentru Atletico, care deși domina meciul, nu își putea crea ocazii foarte mari.

În minutul 72 fundașul Miranda a reluat perfect un corner, deschizând scorul și aruncând tribunele în aer. Până la final Atletico a mai marcat odată, prin Diego Costa, dintr-un penalty comis de același Săpunaru, care a și fost eliminat.

Scor final 2:0, iar Atletico ajunge la 85 de puncte cu 4 etape înainte de încheierea campionatului, conducând La Liga cu o diferență de 6 puncte față de ocupanta locului 2 – Real Madrid. Echipa lui Carlo Ancelotti are însă un meci mai puțin.

CITIȚI ȘI...