(VIDEO) Amicale tari înainte de CM 2018: Ce au făcut Brazilia, Spania, Argentina, Germania sau Anglia

(VIDEO) Amicale tari înainte de CM 2018: Ce au făcut Brazilia, Spania, Argentina, Germania sau Anglia

Partidele amicale de fotbal Germania – Franța, Anglia – Brazilia și Rusia – Spania s-au terminat la egalitate, marți seara, în timp ce vicecampioana mondială Argentina a fost învinsă de Nigeria cu 4-2, într-o partidă jucată în Rusia.

Germania a evitat in extremis eșecul în fața Franței, 2-2, la Koln, printr-un gol marcat de Stindl în finalul partidei. ”Les Bleus” au condus de două ori, prin reușitele lui Alexandre Lacazette (33, 71), dar campioana mondială en titre a revenit de fiecare dată, prin Timo Werner (56), respectiv Lars Stindl (90).

Anglia și Brazilia au terminat la egalitate, fără goluri (0-0), pe Wembley, gazdele aliniind o formulă de echipă neexperimentată, din cauza numeroaselor absențe.

Rusia, gazda Mondialului de anul viitor, a încheiat nedecis cu Spania, 3-3. Ibericii au avut 2-0, dar Rusia a restabilit egalitatea, Spania a preluat din nou conducerea, rușii reușind în cele din urmă să obțină remiza. Fedor Smolov a marcat o dublă pentru gazde (41, 70), celălalt gol fiind semnat de Aleksei Miranciuk (51), iar pentru spanioli au marcat fundașii Jordi Alba (9) și Sergio Ramos (35 — penalty, 54 — penalty).

Argentina, vicecampioana mondială, fără Messi, a pierdut cu 2-4 meciul cu Nigeria, de la Krasnodar. Sud-americanii au condus cu 2-0, prin golurile lui Ever Banega (28) și Sergio Aguero (36), dar ”Super Vulturii” au punctat apoi de patru ori, prin Kelechi Iheanacho (45), Alex Iwobi (52, 73), Brian Idowu (54).

0