(VIDEO) Alerta de la Casa Albă, din cauza unui incendiu la o rulotă din apropiere

by Genko Genko

Măsura de închidere a Casei Albe declanșată de un zgomot puternic auzit pe peluza sudică cu câteva momente înainte ca președintele Barack Obama și familia sa să se îmbarce într-un elicopter a fost ridicată, informează Reuters, citând mai multe rapoarte media. Potrivit acestor informații, un purtător de cuvânt al Serviciului Secret a declarat că o rulotă în care se vindeau produse alimentare a luat foc în apropiere.

Presa a citat un purtător de cuvânt al Secret Service care a afirmat că un fast-food mobil a luat foc în apropiere.

New York Times a relatat că aproximativ în acelaşi timp cu incendiul, un câine special antrenat a detectat un vehicul suspect din apropiere, deşi nu părea să existe vreo legătură între cele două incidente. Vehiculul suspect era verificat de forţele de securitate.

Potrivit postului de radio local WTOP, Secret Service a precizat că incendiul din apropierea Casei Albe nu este considerat o ameninţare serioasă, iar situaţia este sub control.

O depeșă comună de presă anunța anterior că un zomot puternic i-a determinat pe agenții Serviciului Secret să mute presa înapoi în sala de briefing și să închidă ușile și ulterior să ia măsura de a închide întreaga clădire.

CITIȚI ȘI...