(VIDEO) 6 oameni – victime ale accidentelor rutiere din acest week-end

by Genko Genko

În weekend-ul trecut, pe teritoriul țării s-au produs 14 accidente rutiere, care au provocat moartea a 6 persoane traumatizarea altor 17, anunță Inspectoratul național de Patrulare.

Primul accident a avut loc vineri seara, în satul Costeşti, Ialoveni, unde un automobil neidentificat a tamponat o persoană de gen masculin și a părăsit locul tragediei. În urma leziunilor primite, pietonul a decedat la faţa locului.

Un alt accident rutier s-a produs sâmbătă, la Glodeni. La ora 16:00, pe traseul L-233: Glodeni–Moara Domnească, un tînăr de 19 ani a pierdut controlul asupra unui automobil de marcă ”BMW”, tamponîndu-se într-un copac. Atât șoferul, cât și pasagerul său de 28 ani (proprietarul automobilului) au decedat.

Tot sâmbătă, la ieșirea din orașul Bălți, un pieton de 66 de ani a fost tamponat de un microbuz care circula pe ruta Chişinău – Fîntîniţa. Din cauza traumelor primite, pietonul a decedat pe loc.

Ultimul accident tragic din week-end s-a produs duminică, pe traseul Rîşcani – Vasileuţi, un șofer de 22 ani, conducând un automobil de model “VAZ 21063” a pierdut controlul asupra mașinii şi s-a tamponat într-un copac. Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau 2 pasageri de 18 și 19 ani, care, din cauza traumelor suferite, au decedat. Poliția de Patrulare informează că şoferul se află în stare extrem de gravă la spital.

CITIȚI ȘI...