(VIDEO) 22 autoturisme au fost deblocate de salvatori în ultimele 24 de ore

by Genko Genko

În ultimile 24 de ore, angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au efectuat 10 intervenţii la deblocarea autoturismelor blocate pe traseele ţării. De ajutorul salvatorilor au avut nevoie 22 mijloace de transport, pentru a reuşi să-şi continuie drumul.

Acţiuni de deblocare au avut loc pe drumurile din localităţile raioanelor Orhei, Soroca, Căuşeni, Drochia, Rîşcani, Ocniţa dar şi municipiul Chişinău.

La lucrările de prevenire şi lichidare a consecinţelor situaţiilor excepţionale în republică au fost antrenate 26 de autospeciale cu 116 salvatori şi pompieri.

La cele 8 puncte de reabilitare instalate de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au fost deservite 889 de persoane.

Pentru dezăpezirea şi aplicarea materialului antiderapant pe partea carosabilă au au fost implicate 663 unităţi de tehnică şi 894 persoane din cadrul Administraţiei de Stat a Drumurilor. Toate drumurile ţării sunt practicabile.

În urma condiţiilor meteo nefavorabile către ora 06:00 dimineaţa mai rămîn deconectate parţial de la energia electrică 5 localităţi din raionul Ştefan Vodă.

Cetățenii sînt atenționați în zilele următoare să fie prudenți și să țină cont de avertizările meteoroloice și buletinele de știri înainte de a porni la drum, în contextul în care meteorologii transmit pentru nopțile de azi și mîine avertizare de condiții dificile ale vremii.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu