Victor Șelin și-a scos de vânzare afacerile – toate cinematografele Patria, două restaurante și un parc de distracții

Victor Șelin și-a scos de vânzare afacerile – toate cinematografele Patria, două restaurante și un parc de distracții

A treia ca mărime bancă din Moldova a scos la mezat rețeaua de cinematografe Patria, două restaurante, un parc de distracții și alte active ce aparțin lui Victor Şelin, liderul Partidului Social-Democrat din Moldova, scrie Mold-street.com.

Astfel pe lângă cinematografului Patria – Emil Loteanu, din centrul Capitalei, care a fost scos la vânzare pentru patru milioane de euro (circa 80 de milioane de lei), în prezent sunt expuse şi alte active. Este vorba de cinematografele din aceeaşi reţea, amplasate în Bălţi (22 milioane lei), Ungheni (11 milioane lei) şi în sectorul Rîşcani al capitalei (55 milioane lei).

La fel de vânzare este şi utilajul aferent cinematografului „Patria Multiplex” (total 254 poziţii) din centrul comercial din Shopping Malldova”: Preț – 14,5 milioane lei.

Banca a scos la mezat şi două restaurante din Chişinău ce i-ar aparţine liderului social-democrat: Casa Vinului la un preţ de 28,55 milioane lei şi restaurantul Sănătatea – 11 milioane lei.

În plus a fost scos la vânzare şi utilaj aferent parcului de distracții „Aventura Park”. Preţul este de 848.000 lei.

Victor Şelin nu a răspuns la solicitările noastre de a comenta vânzarea imobilelor respective.

De notat că Victor Şelin este liderul Partidului Social-Democrat şi ar deţine mai multe afaceri imobiliare, restaurante din Moldova, dar şi din Rusia.

0