Vestiarul Barçei „fierbe”, după ce Football Leaks a dezvăluit salariul propus lui Coutinho.

Vestiarul Barçei „fierbe”, după ce Football Leaks a dezvăluit salariul propus lui Coutinho.

Subiectul “Philippe Coutinho la Barcelona” a redevenit unul de actualitate, presa catalană anunțând la începutul săptămânii că starul brazilian ar putea ajunge pe Camp Nou în luna ianuarie a anului viitor. Oficialii grupării blaugrana au forțat transferul brazilianului până în ultima zi de mercato, atunci când i-au trimis jucătorului și o ofertă clară, cu un salariu considerat mult prea mare de către mai mulți jucători importanți ai Barcelonei.

Football Leaks a dezvăluit că FC Barcelona a mers dincolo de negocierile purtate cu Liverpool și i-a făcut o ofertă directă mijlocașului brazilian. Astfel, conducerea catalanilor i-a înaintat un contract generos, întins pe 25 de pagini, pentru a semna un angajament pe următorii cinci ani. Suma promisă de gruparea ”blaugrana” se ridica la 100 de milioane de lire sterline (113 milioane de euro), adică 20 de milioane de lire pe an.

Dacă ar fi ajuns la Barcelona, Coutinho ar fi devenit al treilea cel mai bine plătit jucător din lot, după Lionel Messi și Luis Suarez. Presa engleză anunță că informațiile publicate de Football Leaks au stârnit furia mai multor jucători cu greutate de la Barcelona, printre care Busquets, Pique și Iniesta.

“Don Andres” ar fi cel mai supărat dintre toți, mai ales că așteaptă de ceva vreme o propunere concretă din partea clubului pentru a semna o nouă înțelegere. Mijlocașul de 33 de ani a intrat în ultimul an de contract cu Barcelona și e dorit cu insistență de Juventus, însă își dorește să-și încheie cariera la formația de pe Camp Nou.

0