Vehiculul care poate fi transformat pe loc în orice model de mașină

Vehiculul care poate fi transformat pe loc în orice model de mașină

„The Mill Blackbird” este un dispozitiv care permite proiectarea, în timp real, a imaginii oricărei mașini, facilitând astfel filmarea de videoclipuri și secvențe de film fără ore de editare video și aplicare de efecte speciale.

Vehiculul este folosit deja de un an de zile și permite filmarea în orice tip de mediu, oferind regizorilor posibilitatea de a vedea în timp real ce va apărea „pe film”.

„The Mill Blackbird” este dotat cu o camera de 360 ​​de grade montată pe un stabilizator și un sistem mai ușor de urmărire cu laser pentru a captura lumina naturală și detalii din teren. Acestea sunt apoi proiectate și suprapuse prin efecte CGI, rezultatul fiind orice mașină dorește cel care filmează, în mediul în care dorește.

Corpul vehiculului poate fi mărit sau micșorat virtual, astfel aceasta poate fi folosită pentru a filma imagini cu mașini de toate dimensiunile.

Atenție mare deci, data viitoare când veți vedea o mașină frumoasă pe micile sau marile ecrane, amintiți-vă că este foarte posibil să nu vedeți un lucru real.

0