Vedetă de cinema, dată jos din avion din cauza dimensiunilor şi a greutăţii

by Genko Genko

Actorul american Quinton Aaron, starul filmului „Povestea unui campion/ The Blind Side” (2009), a fost obligat să coboare dintr-un avion, vineri, din cauza faptului că este prea gras.

Quinton Aaron, care are o înălţime de doi metri şi trei centimetri şi o greutate de 226 kilograme, a declarat pentru TMZ.com că obişnuieşte să cumpere două bilete (pentru două locuri alăturate) atunci când călătoreşte cu avionul, dar, în acea zi, un singur loc mai era liber la bordul acelei aeronave.

Actorul american s-a îmbarcat într-un avion al companiei U.S. Airways care pleca din Philadelphia, vineri, într-un zbor de o oră până în Rochester. Din cauza lui, pasagerul de lângă el nu mai putea să vadă culoarul din centrul avionului şi nu mai putea să stea confortabil în scaunul său.

Starul hollywoodian spune că a discutat cu un însoţitor de bord, iar acesta l-a rugat, politicos, să părăsească avionul, iar el a luat un alt avion, la bordul căruia a rezervat două locuri alăturate.

„În mod cert, am nevoie de două locuri. Aşa este cel mai bine pentru toată lumea. În acest fel, genunchii mei nu mai presează partea metalică a scaunului pasagerului din faţa mea”, a declarat actorul american.

Quinton Aaron, născut la New York, pe 15 august 1984, a debutat ca actor cu un rol în serialul „Lege şi ordine” din 1990, însă a devenit cunoscut pe plan internaţional cu rolul adolescentului afro-american, analfabet şi supraponderal din filmul „Povestea unui campion”, în care a jucat alături de Sandra Bullock. De altfel, pentru rolul din acel film, Sandra Bullock a câştigat premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol principal în 2010.

De atunci, Quinton Aaron s-a făcut remarcat în alte câteva lungmetraje cu succes de casă, precum „Hai! Ne Batem!/ Fighting” (2009), „Paranormal Movie” (2013) şi „1982” (2013).

CITIȚI ȘI...