Usatîi: Problema secetei nu a dispărut după ce Dodon s-a rugat pe Muntele Athos. „Dodon, pe tine nici măcar Dumnezeu nu te mai crede”

by D M

Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie îi cere lui Igor Dodon să nu mai folosească biserica și concertele pentru a influența cetățenii ca să-i dea votul pentru al doilea mandat de șef de stat. Declarațiile au fost făcute în 16 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă.

„Eu când văd că Dodon e salvator al națiunii, ați văzut că s-a dus și s-a rugat și la Athos pentru ca în Moldova să nu mai fie secetă. Dodon, pe tine nici măcar Dumnezeu nu te mai crede, deoarece problema secetei nu s-a rezolvat după rugăciunile tale. De aceea, Dodon, fă concluzii și încetează să mai folosești biserica, pe cetățenii acestei țări și să încerci să-i crezi pe toți idioți.”

Renato Usatîi a mai spus că Guvernul a permis în mod special organizarea concertelor în perioada următoare, pentru campania electorală a lui Igor Dodon.

„Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a permis ca activitățile culturale în aer liber precum teatrele, cinematografele, concertele. Dodon și-a pregătit deja în jur de zece concerte electorale mari, dar vor fi și mai mici. Înțelegeți, acest om merge la orice. Dodon, și au am organizat concerte, dar eu le-am făcut timp de patru ani, eu nu fac așa cum faci tu. Dacă astăzi Dodon spune prin interviuri că lumea plânge când îl vede prin sate. Dle Dodon, ei te plâng pentru că „neatale” ești un idiot și a doua zi toată țara va plânge de bucurie și noi toi vom fi martorii acestui eveniment din istoria Republicii Moldova.”

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu