Usatîi: Dodon a anulat toate atacurile împotriva Maiei Sandu. Sondajele lui arată că dacă ies cu el în turul doi, îl bat cu 60% la 40%

by D M

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat într-un live pe Facebook că, potrivit surselor sale, staff-ul lui Igor Dodon a anulat toate atacurile planificate împotriva Maiei Sandu, deoarece datele unor sondaje închise arată că Dodon are șanse să câștige alegerile prezidențiale în turul doi doar față de Maia Sandu, nu și față de Renato Usatîi.

“El vede că reitingul meu crește foarte repede, potrivit sondajelor. Din acest motiv, el crede că dacă în turul II va fi Maia Sandu, el va putea câștiga în turul doi cu 1-2%. Față de mine, el nu are șanse. În turul doi, eu o să-l înving pe Dodon cu 60% de voturi. Dodon înțelege că va fi pedepsit de oameni. Partenerii acestuia care anterior l-au slujit pe Plahotniuc înțeleg că dacă voi câștiga eu, ei nu o să mai aibă o viață bună în Republica Moldova”, a declarat Usatîi, care a specificat că acești oameni vor nimeri în pușcărie pentru fărădelegile lor.

Liderul Partidului Nostru a mai spus că toate încercările lui Dodon de a falsifica alegerile vor fi stopate cu ajutorul unor grupuri mobile, care vor fi create inclusiv din foștii polițiști.

“Igor Dodon va fugi din țară, așa cum a fugit de mine de pe scena din Fălești”, a mai spus Renato Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, a mers astăzi, 25 octombrie, la o întâlnire electorală, organizată de Dodon la Fălești, pentru a-i pune acestuia câteva întrebări, una dintre care – dacă a făcut o înțelegere cu Plahotniuc. Igor Dodon a refuzat să răspundă însă la întrebări, iar garda sa corp a încercat să-l scoată pe Usatîi din sală, provocând îmbrânceli. În cele din urmă, cel care a părăsit evenimentul a fost Igor Dodon. Înainte de asta, Renato Usatîi i-a întrebat pe oamenii prezenți în sală dacă acceptă o dezbatere între el și liderul neformal al socialiștilor. Iar majoritatea au aprobat propunerea.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu

2 comments

Marina Tauber 25 octombrie 2020 - 20:42

Potrivit unui ultim sondaj realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova, în turul I al alegerilor pe Igor Dodon sunt gata să-l susțină 32,5% dintre cei chestionați, iar pentru Maia Sandu și-ar da votul 18,4% dintre alegători. Anume asta își doresc ambii, deoare ce altcineva în locul Maei Grigorevna nu poate fi, de exemplu, Nr.2-Andrei Năstast

Răspuns
igor 25 octombrie 2020 - 22:36

De atata, Hotii : chirtoaca, ivanov, usatii, nastase, deliu si Porcoiu dodon la Puscarie !
Nu se merita de functia presedinte !

Răspuns