Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Bayern are mari probleme cu alcoolul: Are nevoie de un specialist

Unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Bayern are mari probleme cu alcoolul: Are nevoie de un specialist

Jorge Sampaoli, fostul selecţioner al statului Chile, a făcut recent unele dezvăluiri incredibile într-un cotidian naţional, după ce reprezentativa a ratat calificarea la Cupa Mondială.

Cu Sampaoli pe bancă, Chile învingea Argentina în finala Copei America de acum doi ani şi câştiga în premieră titlul continental. Actualul selecţioner al Argentinei a criticat mai mulţi jucători din lotul chilienilor, însă cel mai dur a fost la adresa lui Arturo Vidal, fotbalistul lui Bayern.

“Vidal are nevoie să meargă la un medic specialist. Îi place să bea şi nu se poate controla. Odată, zburând spre Lima, mi-a cerut voie să ia o bere, dar în paharul lui era whisky, deşi eu i-am interzis să bea ceva” – a spus Jorge Sampaoli în cotidianul Las Ultimas Noticias.

Arturo Vidal (30 ani) a evoluat de-a lungul carierei pentru patru echipe: Colo-Colo, Leverkusen, Juventus şi, acum, la Bayern. Pentru naţionala din Chile a disputat 97 de meciuri şi a marcat 23 de goluri.

El a ratat prezența la Cupa Mondială din Rusia, după ce în ultima etapă a calificărilor Chile a pierdut în deplasarea din Brazilia, scor 0:3. O înfrângere la limită asigura prezența chilienilor la barajul cu Noua Zeelandă.

0