Un tânăr din Rîbnița a încercat să meargă în Ucraina cu pașaportul unui prieten

by Genko Genko

Poliţiştii de frontieră au identificat un tânăr din oraşul Rîbniţa care intenţiona să ajungă ilegal în Ucraina în baza pasaportului străin, pe care l-a primit cu „împrumut” de la prietenul său.

Cazul a avut loc în această dimineaţă, la punctul de trecere Palanca, unde bărbatull de 29 de ani s-a prezentat la ieşirea din ţară cu un pasaport eliberat pe numele unui locuitor al oraşului Căuşeni.

În cadrul procedurii obișnuite de control, poliţiştii de frontieră au constatat că între bărbatul care se afla în punctul de trecere şi cel din fotografia aplicată în documentul de călătorie existau diferenţe foarte clare de înfățișare, fapt pentru care au fost demarate cercetările şi stabilită adevărata lui identitate.

În cadrul investigaţiilor, bărbatul a recunoscut că pașaportul nu-i aparține, al său fiind lăsat în gaj pentru careva datorii. Potrivit declaraţiilor, tânărul a făcut rost de document la o petrecere, unde un prieten s-a oferit să-l „împrumute”.

Pașaportul a fost ridicat, cazul fiind în continuare cercetat de către ofiţerii Secției investigații speciale din cadrul Direcţiei regionale Est.

CITIȚI ȘI...