Un tânăr din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi. Bărbatul se certase cu soţia

Un tânăr din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iaşi. Bărbatul se certase cu soţia

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din oraşul Târgu Frumos din România. Tânărul a recurs la acest gest pe fondul unui conflict cu soţia. Serviciul medical de urgenţă, care a intervenit la faţa locului, a fost anunţat în jurul orei 3:00, scrie bzi.ro.

Cazul a fost raportat medicilor de către un vecin, care a auzit ţipetele care răsunau din apartamentul de alături, unde locuieşte tânărul împreună cu soţia sa. La scurt timp, bărbatul a mai auzit un zgomot ciudat şi când s-a uitat pe geam l-a văzut pe tânăr la pământ.

Acesta a sunat imediat la Serviciul 112 şi un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului. Tânărul din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul patru, de la aproximativ 10 metri.

Bărbatul a fost transportat la spital, întrucât a suferit o ruptură de vezică urinară şi laceraţii uşoare.

„Medicul care s-a deplasat la faţa locului l-a intubat pe pacient şi l-a transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Pacientul a fost dus direct în sala de operaţie. Evoluţia stării de sănătate a pacientului este stabilă”, a declarat doctorul Diana Cimpoesu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon, potrivit sursei citate.

0