Un nou caz de COVID-19 în rândul deputaților

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputatul Denis Ulanov, membru al fracțiunii „Șor”, parte a grupului parlamentar „Pentru Moldova”, și membru al Biroului Permanent al Parlamentului, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Solicitat telefonic de realitatea.md, deputatul a confirmat că este infectat.

Denis Ulanov a lipsit ieri de la o ședință de judecată în dosarul lui Veaceslav Platon unde figurează în calitate de martor și urma a fi audiat. În debutul ședinței de judecată magistrata Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, Olga Bejenari a anunțat că Denis Ulanov cu a putut veni la ședință întrucât s-a infectat cu COVID-19.

Ce-i drept, Denis Ulanov a refuzat să se prezinte și la ședința de judecată din 30 decembrie 2020 în același dosar. Atunci, procurorul Dumitru Raileanu a menționat că nu a putut obține aducerea silită a deputatului la ședința de judecată pe motiv că este protejat de imunitatea parlamentară.

Solicitat telefonic, Denis Ulanov a confirmat faptul că este infectat cu COVID-19, menționând că are o formă ușoară și se tratează la domiciliu. El a mai menționat că, cel mai probabil, s-a infectat de la soție, care la fel s-a tratat de COVID-19 acum câteva săptămâni.

Denis Ulanov susține că în tot acest timp nu a fost la Parlament.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...