Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” s-ar putea lăsa aşteptat până în 2019. În schimb va avea doar şase episoade

by Genko Genko

Sezonul 7 al serialului „Game of Thrones” a ajuns la final, iar fanii așteaptă acum cu sufletul la gură ultimul sezon, care va aduce deznodământul personajelor din Westeros. Potrivit Business Insider, sezonul 8 al serialului va avea doar 6 episoade, însă acestea vor dura aproape două ore fiecare.

Filmările pentru noul sezon încep în luna octombrie, însă fanii ar putea avea de așteptat până în 2019 pentru a vedea noilea episoade. Entertainment Weekly a stat de vorbă cu producătorii Game of Thrones, David Benioff și D.B. Weiss, dar și cu șeful de programe al HBO, Casey Bloys. Acesta din urmă a confirmat că este posibil ca noul sezon al serialului să nu apară în vara lui 2018, așa cum era de așteptat.

„Este posibil (ca noul sezon să apară în 2019). Benioff și Weiss trebuie să scrie scenariile pentru fiecare episod și să stabilească un program pentru producție. Ne va fi mai ușor să ne dăm seama odată ce vor avansa cu scrisul, a declarat Bloys.

Primele șase sezoane ale Game of Thrones au avut premiera în primăvara fiecărui an, însă lansarea sezonului șapte a fost amânată cu câteva luni, întrucât producătorii au trebuit să mai amâne filmările, astfel încât să poată filma decorul de iarnă al serialului.

Vestea bună pentru fani este însă că ultimul sezon al serialului ar putea consta în șase episoade fiecare de lungimea unui film, după cum a declarat sunetistul Game Of Thrones, Paula Fairfield.

Ultimul episod al sezonului 7 a fost cel mai lung de până acum, având 79 de minute și 43 de secunde, iar Fairfield estimează că ultimul sezon ar putea aduce episoade de aproape două ore.

CITIȚI ȘI...