Trei sute de sticle de divin, fără acte de provenienţă, urmau a fi puse spre comercializare de un tânăr de 28 de ani

by Genko Genko

Trei sute de sticle de divin fără acte de provenienţă au fost depistate de către ofițerii de investigații din cadrul Inspectoratului de poliție Florești, în momentul în care erau transportate cu scopul de comercializare persoanelor fizice. Marfa în valoare de 30.000 de lei a fost ridicată de oamenii legii şi transportată la laborator pentru efectuarea analizelor necesare și stabilirea calității.

Cazul a avut loc ieri, 27 august, pe teritoriul satului Țîra, raionul Florești. Polițiștii au oprit un automobil de model Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani. După controlul unității de transport, oamenii legii au depistat 300 de sticle de coniac, în sumă de 30.000 lei. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta spre verificare actele de însoţire a produselor alcoolice transportate, pasagerul, de 28 de ani, care s-a dovedit a fi „proprietarul” producției nu a putut prezenta niciun act de proveniență asupra mărfii.

Actualemnte acesta riscă să rămână fără tăria transportată, precum şi o amendă de până la 3.000 de lei pentru transportarea ilicită a băuturilor alcoolice, fără acte de provenienţă.

Poliția recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea, sau chiar viața.

CITIȚI ȘI...