Top 5 sporturi care te ajută să slăbești

by Genko Genko

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus și să fii sănătoasă, trebuie să faci mișcare. Am făcut un top al sporturilor care te ajută să ajungi la greutatea dorită!

Alergatul

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus aleargă! Indiferent dacă alegi să faci asta în parc sau în sala de sport, pe bandă, acest sport te ajută să pierzi în greutate și să scapi de celulită. Investește într-o pereche de pantofi sport de calitate, concepuți special pentru această activitate. În acest fel vei evita eventualele probleme cu articulațiile și îți vei proteja gleznele. Dacă alergi poți să arzi până la 600 de calorii pe oră.

Mersul cu bicicleta

În funcție de viteza de pedalare, cu ajutorul ciclismului poți arde între 500-1000 de calorii pe oră. În plus, este plăcut să mergi cu bicicleta, atunci când faci asta împreună cu prietenii.

Înotul

Înotul este unul dintre cele mai bune sporturi care te ajută să pierzi în greutate, deoarece se folosește de toți mușchii corpului. Pe lângă asta, are și un efect psihologic pozitiv, pentru că este o activitate placută, în care mușchii sunt puși în mișcare. Mai mult decât atât, acest sport este benefic pentru sănătatea inimii și a plămânilor.

Tenisul de câmp

Tenisul tonifică mâinile și picioarele într-un timp relativ scurt. În plus, cu ajutorul lui poți să ai un abdomen plat fără eforturi extraordinare. Practicat de cel puțin trei ori pe săptămână, această activitate poate da rezultate vizibile în doar opt săptămâni. Practicând acest sport poți arde 500 de calorii pe oră.

Bicicleta eliptică

Dacă se întâmplă să ai acasă o bicicletă eliptică pe care ai folosit-o doar de câteva ori și pe care ai transformat-o cu succes într-un cuier ar fi bine s-o utilizezi din nou. Utilizează bicicleta cel puțin 30 de minute în fiecare zi, dacă vrei un abdomen plat și niște brațe bine definite. Cu ajutorul acesteia arzi între 300-500 de calorii pe oră.

CITIȚI ȘI...