Tineri cercetați penal pentru că au furat roțile unei mașini

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În noaptea de 8 spre 9 aprilie, un bărbat din Cimișlia și-a găsit mașina, care era parcată în fața blocului în care locuiește, fără roți. Victima s-a adresat imediat poliției, reclamând faptul persoane necunoscute au demontat toate cele patru roți de la automobilul său VW-GOLF și au lăsat-o pe cărămizi.

În urma măsurilor operative de investigaţii întreprinse, angajaţii Inspectoratului de poliție Cimişlia au identificat suspecții și au constatat că aceștia se deplasau cu un automobil „VW-TOUAREG”, de culoare închisă.

Mașina suspectă a fost identificată ulterior în orașul Basarabeasca. Polițiștii din Cimişlia, împreună cu cei de la Inspectoratul Național de Patrulare din Basarabeasca, au stopat automobilul și au depistat în portbagaj patru roţi identice cu cele furate.

În cadrul audierii, șoferul a recunoscut că a acționat împreună cu doi complici și că intenționau să vândă roțile în orașul Comrat.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 186, alin. 2 litera b, CP al RM. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani, riscă amendă în mărime de la 300 la 1.000 de unităţi convenţionale, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau pedeapsa cu închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...