Tehnologie: a fost creat kitul care vă transformă orice dispozitiv în panou solar

by Genko Genko

A transformat simple dispozitive ce funcţionează pe bază de baterie, în dispozitive reîncărcabile. Este descoperirea tehnologică a Sparkle Labs, o companie care combină tehnologia inovativă cu vechile dispozitive tradiţionale, transformându-le în adevărate kituri solare.

Kit-ul, conform site-ului greenstyle, vă permite să transformaţi orice dispozitiv pe care îl utilizaţi cu ajutorul bateriilor, în unul alimentat prin intermediul panourilor solare, putând astfel să renunţaţi la clasicele încărcătoare de priză.

Dotat cu o celulă solară flexibilă de 4,8 KW şi conectori metalici pre-sudaţi, poate fi uşor ataşat la toate dispozitivele datorită unei benzi adezive incluse în kit, astfel permiţându-vă să alimentaţi dispozitivele mici folosite zi de zi.

De la telefoane mobile la jucării, telecomenzi, mouse și boxe, SunMod este capabil de a alimenta aceste dispozitive cu cheltuieli minime: un astfel de kit plus o pereche de baterii NiMH (nichel metal hidrură), costă doar 20 euro.

Este un mod rapid și ușor pentru a alimenta dispozitivele electrice, reducând costurile şi poluarea care rezultă din consumul energiei electrice şi din eliminarea bateriilor uzate.

CITIȚI ȘI...