Tatăl femeii dispărute la Țâpova: „Era atrasă de munți ca un magnet. Își căuta soarta”

Tatăl femeii dispărute la Țâpova: „Era atrasă de munți ca un magnet. Își căuta soarta”

Femeia dispărută la Țâpova a fost găsită decedată, iar conform primei versiuni a polițiștilor, aceasta și-ar fi pierdut viața, după ce a căzut în gol de pe o stâncă.

Tatăl femei, originare din Ialoveni este de acord cu versiunea oamenilor legii, precizând că Irina Cacealova era deosebit de atrasă de munți.

„Locul unde a fost găsită Irina este inaccesibil. Acolo nu se vede nimic, nici de sus, nici de jos, de nicăieri. A alunecat de pe stâncă și a căzut. E foarte greu să ajungi acolo. Nu e clar cum a reușit să ajungă. Ce a vrut să-și demonstreze? Cum? A promis că nu va urca nicăieri. Se pare că își căuta soarta… Era atrasă de munți ca un magnet. Se pare că acest lucru era mai puternic”, a declarat Serghei, tatăl tinerei, pentru kp.md.

Amintim că, femeia a fost căutată timp de 3 zile de localnici, dar și de o echipă de salvatori. Trupul acesteia a fost găsit ieri, după amează, în apropierea unei cascade. Femeia s-ar fi dus într-o excursie cu un grup de persoane, cunoscute pe o rețea de socializarea. Aceasta avea 2 copii.

0