Tânăr de 19 ani, cercetat pentru jaf. A atacat o femeie de 56 de ani, deposedând-o de geanta cu acte și bani

Tânăr de 19 ani, cercetat pentru jaf. A atacat o femeie de 56 de ani, deposedând-o de geanta cu acte și bani

Un tânăr de 19 ani, originar din Teleneşti, a fost reținut de ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru că ar fi atacat o femeie, deposedând-o în mod deschis de geantă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 4 decembrie, pe strada Nicolae Milescu-Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei, când individul a atacat femeia în vârstă de 56 ani. Acesta i-a sustras geanta în care se aflau actele de identitate, cardurile bancare și mijloace bănești, cauzându-i victimei un prejudiciu în sumă de 600 de lei.

Ulterior, în urma acțiunilor speciale întreprinse de ofițerii de investigații, individual a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual-penale, suspectul și-a recunoscut vinovăția, acesta fiind la prima abatere de la lege.

Bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind cercetat pentru infracțiunea de jaf, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

0