Surpriză așteptată la Apple. Cum arată noul IPhone

Surpriză așteptată la Apple. Cum arată noul IPhone

O nouă generație de produse Apple va fi lansată miercuri seara. Milioane de oameni din toată lumea așteaptă să vadă cu ce noi tehnologii vine gigantul american. Cele mai așteptate sunt noile telefoane inteligente, despre care s-au făcut numeroase speculații în ultimele zile.

Noile Iphone vor fi lansate miercuri seară la ora 20:00, ora Moldovei, la sediul Apple din Cupertino, California. Ca de obicei, informaţiile sunt ţinute secrete.
Totuşi, în mediul online se vorbeşte despre principalul model, care s-ar putea numi XS şi ar putea avea camere foto mai performante, un procesor mai puternic, dar şi un design nou. Spre exemplu, camera foto ar putea să nu mai fie ieşită în exteriorul telefonului, ci să fie încorporată.

Pe lângă XS, analiştii susţin că ar mai putea fi lansate alte două modele, XS Max, ce ar avea dimensiuni mai mari, şi XR, ce ar putea avea un preţ mai accesibil.

Ultimele telefoane mobile lansate de Apple au fost Iphone X, la preţul de 1.000 de dolari, Iphone 8 şi Iphone 8 Plus, la preţurile de 700, respectiv 800 de dolari.

Apple este al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, iar la evenimentul de miercuri seară ar putea să fie prezentate şi alte produse precum laptopuri, tablete sau ceasuri inteligente.

0