(VIDEO) Succesorul lui Usatîi la Primăria Bălți va fi anunțat miercuri

(VIDEO) Succesorul lui Usatîi la Primăria Bălți va fi anunțat miercuri

Succesorul lui Renato Usatîi la funcția de primar general al municipiului Bălți va fi prezentat miercuri, 11 aprilie. Despre aceasta a anunțat chiar fostul primar general al capitalei de nord în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook. Astfel, potrivit lui în seara zilei de miercuri, la Casa de Cultură din Bălți va fi convocată ședința activului orășenesc al formațiunii, unde va fi prezentat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți.

Evenimentul va fi unul deschis cu participarea activiștilor și susținătorilor formațiunii.

„Miercuri, la ora 18:00, la Casa de Cultură din Bălți, va fi întregul activ orășenesc al „Partidului Nostru” și noi invităm toți bălțenii. Acolo vom spune clar cine este candidatul nostru, vom stabili principiile de bază ale luptei noastre”, a spus liderul „Partidului Nostru”.

În transmisiunea live au participat și primarul interimar al capitalei de nord, Nicolai Grigorișin și consilierul Elena Grițco, care s-au aflat într-o vizită de lucru la Moscova. Aceștia au comunicat că, în legătură cu o nouă provocare a concesionarilor serviciului de evacuare a deșeurilor menajere au blocat accesul la poligonul de stocare a deșeurilor menajere cu două zile înainte de Paște, cei doi au fost nevoiți să-și întrerupă vizita de lucru la Moscova, revenind acasă.

0