Speluncă de droguri deconspirată de Poliția Capitalei. Trei suspecți riscă dosar penal

Speluncă de droguri deconspirată de Poliția Capitalei. Trei suspecți riscă dosar penal

Ofițerii de investigații a sectorului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, au intrat în posesia unei informații operative, precum că într-un apartament din sectorul Rîşcani, este organizată o speluncă de consum de droguri. După ce trei persoane suspecte, cu vârstele cuprinse între 28 și 32 de ani, anterior judecate pentru infracțiuni similare, au fost documentate pe parcursul a circa două luni, polițiștii au efectuat percheziții autorizate în apartament, fapt care a confirmat bănuielile.

În urma cercetărilor demarate la fața locului polițiștii au depistat aparate confecționate artizanal pentru consum de narcotice, masă vegetală de culoare verde asemănătoare marijuanei, masă vegetală de culoare gălbuie și roșietică și 27 de pastile, toate în valoare de circa 15.000 de lei. Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În funcție de rezultatele expertizelor chimice, suspecții riscă să fie cercetați penal pentru Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora, și private de libertate pe un termen de până la 4 ani.

0