„Solidari cu victimele”: Un flashmob dedicat evenimentelor din 7 aprilie va avea loc la Chișinău

„Solidari cu victimele”: Un flashmob dedicat evenimentelor din 7 aprilie va avea loc la Chișinău

Tinerii Partidului Acțiune și Solidaritate „PAS Youth” invită toți doritorii la flashmobul dedicat comemorării evenimentelor care au avut loc pe 7 aprilie 2009.

„În cadrul evenimentului ne vom aminti de curajul și fermitatea celor care atunci au spus NU corupției, NU incompetenței, NU minciunii. De asemenea, vom readuce în atenție anti-eroii care s-au făcut vinovați de torturarea tinerilor, care au judecat tinerii în comisariatele de poliție, care nu au asigurat ordinea publică și izolarea provocatorilor”, se arată într-un comunicat.

Tinerii consideră că vinovații trebuie să răspundă în fața legii pentru acțiunile comise împotriva protestatarilor pașnici. „Iar pentru ca astfel de lucruri să nu fie admise pe viitor, este necesar să aducem cât mai des în atenția societății comportamentul condamnabil de atunci al autorităților și faptul că astfel de acțiuni nu pot fi tolerate”, au mai menționat reprezentanții „PAS Youth”.

Flashmobul va avea loc vineri, 7 aprilie, la 15.30, în scuarul Catedralei. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi AICI.

0