Mai multe ilegalităţi au fost comise la frontiera de stat; Vezi care sunt acestea

Mai multe ilegalităţi au fost comise la frontiera  de stat; Vezi care sunt acestea

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au înregistrat mai multe ilegalităţi.

Conform datelor, șapte persoane au încălcat regimul punctelor de trecere. De asemenea, o tentativă de transportatre ilegală peste frontieră a bunurilor în timp ce trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

Totodată, șase conducători auto au încălcat regulile de folosire a vinietelor iar un cetățean moldovean a fost deportat din Uniunea Europeană.

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constituit 35 146 traversări, dintre care un număr de 20 836 treceri ale cetățenilor Republicii Moldova. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 9 460 traversări, fiind înregistrat un număr mai mare de transport înmatriculat în Republica Moldova-4 873 traversări.

Poliţia de frontieră recomandă şoferilor înainte de a porni la drum să consulte aplicația „Trafic online” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.

0