Silvia Radu organizează sesiuni de primire în audienţă a cetăţenilor. Şi viceprimarii vor primi orăşenii

Silvia Radu organizează sesiuni de primire în audienţă a cetăţenilor. Şi viceprimarii vor primi orăşenii

Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, organizează sesiuni de primire în audienţă cetăţenilor. Potrivit unui comunicat al Primăriei, aceasta va primi cetăţenii, de două ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 şi 12.00. Mâine, miercuri, 15 noiembrie, între orele 8.00–12.00, va fi prima zi în care edilul-şef interimar al capitalei va primi cetăţenii.

De asemenea, şi viceprimarul de Chişinău, Ruslan Codreanu, va primi în audienţă cetăţenii în ziua de miercuri, 15 noiembrie 2017, între orele 8.00 şi 12.00.

Potrivit unei dispoziţii a primarului general interimar, Silvia Radu, viceprimarii de Chişinău vor primi în audienţă cetăţenii după cum urmează:

– Viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu – în fiecare zi de luni, între orele 13.00 – 15.00;
– Viceprimarul municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu – în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 – 12.00.

Pentru a fi înscrişi în audienţă la primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se înscrie în Direcţia corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir. 13) a Primăriei municipiului Chişinău.

Amintim că la scurt timp după alegerea sa, şi preşedintele Igor Dodon a anunţat organizarea unor sesiuni de primire în audienţă a cetăţenilor, însă după câteva dintre acestea a abandonat această practică.

0