Serena Williams în combinezon negru la Roland Garros. Motivul care s-a decis la această ținută

Serena Williams în combinezon negru la Roland Garros. Motivul care s-a decis la această ținută

Americanca Serena Williams, fosta regină a tenisului mondial, are impresia de a fi „o super-eroină” în noua sa ținută – combinezon negru și centură roz – care i-a purtat noroc marți la revenirea sa la turneul de la Roland Garros și care favorizează „o mai bună circulație sangvină”, informează AFP, citând-o pe sportivă, scrie Agerpres.

„Întotdeauna am vrut să fiu o super-eroină și este cumva o modalitate de a deveni una. Chiar am impresia că sunt o super-eroină când port acest combinezon”, a adăugat Williams, câștigătoare 23 de titluri de Mare Șlem și care a învins-o în primul tur pe numărul 70 mondial, Kristyna Pliskova (Cehia), 7-6 (7/4), 6-4.

Ținuta mulată pe corp a americancei permite „o mai bună circulație sangvină”, a precizat Serena, care s-a confruntat cu complicații medicale după ce a născut-o pe fiica sa, Olympia, în septembrie.

„Combinezonul are efectiv o funcționalitate. Am tot purtat pantalon jucând, pentru că favorizează o mai bună circulație sangvină. Este un combinezon amuzant care îmi permite să joc fără nicio problemă”, a explicat ea.

0