Şeful FBI, audiat în scandalul privind legăturile Trump-Putin: Poziţia preşedintelui american

Şeful FBI, audiat în scandalul privind legăturile Trump-Putin: Poziţia preşedintelui american

Moment crucial în ancheta Congresului american cu privire la legăturile echipei lui Donald Trump, cu Rusia lui Vladimir Putin.

Şeful FBI va fi audiat astăzi de o comisie a Camerei Reprezentanţilor. James Comey va trebui să răspundă la o întrebare care a măcinat începutul de mandat al noului preşedinte american. Au colaborat, într-adevăr, oamenii lui Trump cu Moscova lui Putin pentru ca Hillary Clinton să piardă alegerile?

De asemenea, directorul FBI va fi întrebat dacă există vreo dovadă care să arate că Donald Trump nu minte când spune că Barack Obama i-a ascultat telefoanele.

Actualul şef al NSA şi un fost director CIA vor fi şi ei audiaţi în acelaşi dosar al contactelor cu Rusia.

Legăturile dintre administrația Trump și Rusia este o invenție a democraților, susține pe Twitter președintele american.

„Democrații au inventat și promovat povestea cu Rusia ca scuză pentru campania lor groaznică”, a scris Trump, în replică la acuzațiile privind influența pe care ar fi exercitat-o oficiali ruși asupra campaniei sale prezidențiale de anul trecut, finalizată cu instalarea sa la Casa Albă după alegerile din noiembrie.

0