Se pregăteşte transferul istoric al lui Neymar; Afacerea de 325 de milioane €

Se pregăteşte transferul istoric al lui Neymar; Afacerea de 325 de milioane €

PSG a scăpat de problemele fair-play-ului financiar şi clubul din Hexagon e pregătit să dea cu adevărat lovitura pe piaţa transferurilor pentru a uita de titlul pierdut în faţa surprizei Monaco.

Astfel, sport.es susţine că echipa lui Unai Emery va putea cheltui pe transferuri între 150 şi 200 de milioane de euro şi că prima ţintă a francezilor este din nou Neymar.

Starul catalanilor are o clauză de reziliere a contractului uriaşă: 200 de milioane de euro, iar pentru a-l convinge pe brazilianul de 25 de ani francezii trebuie să pregătească un salariu minim de 25 de milioane de euro.

Totuşi, PSG poate profita de un aspect foarte important: dorinţa Barcelonei de a-i transfera pe Marco Verratti şi Marquinhos.

Astfel, ţinând cont că PSG ar cere 80 de milioane de euro pentru Verratti, exista varianta ca cele două cluburi să facă un schimb istoric: PSG să îl cedeze pe mijlocaşul italian dorit şi de Real Madrid, dar să plătească şi o sumă de bani care să depăşească 100 de milioane de euro.

Dacă punem la socoteală cele 200 de milioane de euro suma la care ar ajunge afacerea dintre cele două cluburi, dar şi salariul pe un contract de 5 ani, totul ar ajunge la incredibila sumă de 325 de milioane de euro.

Barcelona, chiar dacă l-ar pierde pe Neymar, ar reuşi să îi dea o lovitură grea rivalei Real, care vrea cu orice preţ să îl aducă pe Verratti pe Santiago Bernabeu, acest fiind unul dintre favoriţii lui Zidane.

19 goluri şi 25 de pase decisive şi-a trecut în cont Neymar în toate competiţiile acestui sezon, în tricoul Barcelonei.

0