Samsung Galaxy Note 9 se lansează peste o lună. Cât va costa

Samsung Galaxy Note 9 se lansează peste o lună. Cât va costa

Următorul flagship al companiei din Coreea de Sud este programat pentru lansare în mai puțin de o lună, iar astăzi avem primele detalii despre prețul său. Informația a fost „scursă” în presa din Polonia, una dintre cele mai importante piețe din regiune pentru Samsung.

Dacă majoritatea oamenilor au fost surprinși în mod negativ atunci când Apple a lansat iPhone X, în luna septembrie a anului trecut, prin prisma prețului său foarte piperat, Samsung nu se lasă nici ea mai prejos și pregătește un terminal al cărui cost va sări, mai mult ca sigur, de pragul de 1.000 de euro.

Un reprezentant local al Samsung din Polonia a confirmat că prețul noului telefon va fi de 1.160 de euro, ceea ce înseamnă că va trece pe prima poziție din topul prețurilor terminalelor produse de compania din Coreea de Sud. Ca o observație interesantă, Samsung Galaxy Note 8, la momentul lansării de anul trecut, costa „doar” 950 de euro, notează Ubergizmo.

Acest lucru confirmă trendul general de pe piața de smartphone-uri, tendința creșterii în ritm accelerat a prețurilor, fiind reflectat în mod principal de diferența de 210 euro, una care este de luat în calcul de la un an la altul. Samsung Galaxy Note 9 se va lansa pe 24 august în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York.

0