S-au stabilit semifinalele UEFA Champions League; cine este favorita la câștigarea trofeului

by Genko Genko

Cu puțin timp în urmă, la Nyon, în Elveția, a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele UEFA Champions League.

Capul de afiș al semifinalelor este ținut de reeditarea meciului de acum doi ani, din aceeași fază a competiției, dintre Real Madrid și Bayern Munchen. Meciul tur se va desfășura pe 22 aprilie, pe ”Santiago Bernabeu” din Madrid, în timp ce manșa retur va avea loc o săptămână mai târziu.

Citește și: S-au stabilit semifinalele UEFA Europa League; cine este favorita la câștigarea trofeului

În cea de-a doua semifinală Atletico va trebui să achite clauza de 3 milioane de euro per meci lui Chelsea Londra, în cazul în care îl va folosi pe portarul Thibau Courtois. Courtois aparține lui Chelsea, iar o clauză în contractul de împrumut al fotbalistului stipulează achitarea aceastei sume în cazul în care Atletico îl va folosi pe belgian într-un meci cu ”aristocrații”. Meciul tur se va disputa pe ”Calderon”, la Madrid.

Casele de pariuri au stabilit și cotele privind șansele echipelor de a ridica trofeul deasupra capului pe 24 mai, în marea finală de pe ”Da Luz”.

Favorită este câștigătoarea en-titre a trofeului, Bayern Munchen, creditată cu o cotă de 2.5. Real Madrid are șansa a doua, cu o cotă de 3.75, în timp ce concitadina Atletico este creditată cu 4.5. Chelsea are cele mai mici șanse conform bookmakerilor, londonezii având cota de 5.5.

CITIȚI ȘI...