Riscă până la doi ani de închisoare pentru că ar fi înfipt scobitori într-un scaun din autobuz. Unde se întâmplă asta

by Genko Genko

Un bărbat din Singapore, în vârstă de 60 de ani, riscă până la doi ani de închisoare pentru că ar fi înfipt scobitori într-un scaun dintr-un autobuz. Asta după ce compania de transport în comun a depus plângere la poliţie, constatând că unul dintre scaunele unui autobuz a fost perforat cu scobitori. Poliția a deschis o anchetă, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va fi pedepsit.

„După investigații amănunțite și cu ajutorul imaginilor înregistrate de camera de supraveghere, poliția a stabilit identitatea suspectului”, au precizat forțele de ordine într-un comunicat de presă emis marți.

Un internaut a publicat la sfârșitul lunii iulie pe rețeaua socială Facebook fotografii cu scobitorile înfipte în scaun, imagine care a fost distribuită de peste 2.500 de ori.

„Ia priviți ce era să pățesc în dimineața aceasta! Slavă domnului că m-am uitat bine înainte să mă așez”, a comentat internautul.

Presupusul autor, a cărui identitate nu a fost făcută publică, riscă o amendă și o pedeapsă de până la doi ani de închisoare.

Singapore, un important centru financiar asiatic, este recunoscut pentru legislația foarte severă împotriva vandalismului care poate atrage după sine pedepse cu închisoarea sau prin flagelare.

CITIȚI ȘI...