Restricții de circulație pe mai multe străzi din capitală

by Genko Genko

Circulația va fi restricționată miercuri, 22 aprilie, pe mai multe străzi din centrul Chișinăului, ca urmare a vizitei în Republica Moldova a președintelui lituanian Dalya Grybauskaite.

În timpul acestui eveniment, pe străzile adiacente Reşedinţei de Stat: 31 August 1989, Nicolae Iorga, Veronica Micle și București, va fi sistată temporar circulația transportului între orele 11:00 și 16:00.

Mai mulți polițiști vor fi dislocați în capitală pentru a asigura securitatea personală a înaltului oficial. Inspectorii de patrulare vor dirija circulaţia rutieră pe direcţiile de deplasare a delegației, asigurând, în același timp ordinea publică și securitatea tuturor participanților la traficul rutier.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă pietonii și șoferii să se conformeze indicațiilor polițiștilor care vor dirija traficul rutier.

Dalya Grybauskaite sosește miercuri la Chișinău, unde va avea discuții cu omologul său Nicolae Timofti. Ea va primi cu această ocazie „Ordinului Republicii”, distincție care i-a fost conferită pentru contribuția sa deosebită la dezvoltarea relațiilor moldo-lituaniene și pentru susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană ale Republicii Moldova.

CITIȚI ȘI...