Restricții de circulație de Hramul Orașului

Restricții de circulație de Hramul Orașului

La data de 14 octombrie curent, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău vor fi organizate şi desfăşurate manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii „Hramul Orașlului”. Astfel, vor fi restricții de circulație în centrul orașului.

În perioada 13 octombrie, ora 23:00 până la data de 15 octombrie, ora 06:00, va fi sistată circulația rutieră în PMAN, în perimetrul străzilor Ismail – M. Viteazul.

Astfel, pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare, și siguranţa traficului rutier.

De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

INP solicită cetățenilor să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

0