Replici tăioase între Sandu și Candu: Speakerul e tot mai nervos şi incoerent. Cine ştie ce-i mai trăsneşte prin cap

by Genko Genko

Ceva se întâmplă cu președintele Parlamentului, Andrian Candu, care de la o vreme a devenit irascibil și incoerent. De această părere este lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

În opinia liderei PAS, în ultimu timp epeakerul a devenit nervos și incoerent.

„Ceva se întâmplă cu președintele parlamentului… Cândva sigur de sine și calm, de la o vreme e tot mai nervos și incoerent. Ieri promova uninominalul, azi susține mixtul, mâine – cine știe ce-i mai trăsnește prin cap? Vrea să ia pâinea trollilor, spune minciuni, visează alianțe și întâlniri nocturne. Înțeleg de ce e speriat. Arde. Iar Nașul ar putea să-i întoarcă colacii”, a scris Sandu pe o rețea de socializare.

În cadrul unei emisiuni televizate, Candu declara că Sandu, alături de Grigore Petronco, încearcă să pună presiune pe guvernare atunci când solicită FMI-ului și altor structuri europene să nu mai ofere sprijin financiar Republicii Moldova.

În context, Sandu afirmă că este o minciună declaraţia lui Candu, care spunea că ea ar fi avut o întrevedere nocturnă cu fostul deputat comunist Grigore Petrenco.

CITIȚI ȘI...